Sygeforsikring af hund og kat

Skader, ulykker og sygdomme rammer oftest, når man mindst venter det. Vores råd er derfor, at du tegner en sygeforsikring, så din hund eller kat kan få den optimale behandling hele livet. Det er som regel en god investering at tegne en sygeforsikring på sit kæledyr.

Det kan godt være, det unge dyr ikke fejler noget, de første par år, men de færreste kommer gennem livet uden at fejle noget.

Grunde til at få sin hund eller kat sygeforsikret:

  • Du kan altid vælge den bedste behandling uden at skulle overveje de økonomiske omkostninger
  • Du behøver ikke at udskyde en vigtig operation eller anden større undersøgelse / indgreb til du har sparet sammen til det
  • Du kan vælge den bedste genoptrænings metode
  • Du skal ikke aflyse din sommerferie for at få råd til at få dit dyr behandlet
  • Du behøver ikke at overveje om der skal tages blodprøver, røntgen eller andre undersøgelser på dit ældre eller gamle dyr, hvis det går og er sløjt.
  • Bliver dit dyr sygt i weekender, på helligdage eller udenfor normal åbningstid, behøver du ikke at bekymre dig om ekstraudgifter til vagthonorar.
  • Langt de fleste skader opstår i vores fritid, hvor vi bruger specielt vores hunde og heste – det er også på det tidspunkt, hvor din dyrlæge har fri, hvilket betyder det er uden for normal
    åbningstid og dermed til vagthonorar.
  • Mange behandlinger / operationer kan løbe op 10-30.000 kr. specielt akutte behandlinger / operationer, der skal laves her og nu og dermed oftest i vagterne

Hvor får man lavet en sygeforsikring?

Flere forsikringsselskaber tegner dyreforsikringer herunder sygeforsikringer. Spørg dit eget forsikringsselskab, om de ikke har lige den sygeforsikring, du står og skal bruge til dit dyr.
Vær opmærksom på at der hos de forskellige selskaber er forskel på dækning, selvrisiko og evt. aldersbegrænsning – læs al det der står i forsikringspolicen, også det der er skrevet med småt!

Vi kan som sagt kun anbefale at få dit dyr sygeforsikret – det er både til dit dyrs bedste, men også til din egen økonomiske fordel. Der skal ikke mange besøg hos din dyrlæge til, før forsikringspolicen er indtjent.

Læs mere om dyreforsikringer